Winkel en webshop
Levertijd 1-2 werkdagen
30 dagen retourtermijn

Verzending en retourneren

 

Hoe plaats ik een bestelling?
- Maak een keuze uit een of meerdere artikelen in de webshop. Houdt er rekening mee dat kleuren iets kunnen afwijken op de foto's.
- Wanneer u een artikel heeft uitgekozen klikt u op de juiste maat en druk op de button winkelwagen, waar u tevens uw bestelling kunt controleren.
- Daarna vult u uw gegevens in, heeft u reeds een account aangemaakt, kunt u daarmee inloggen.
- In het betaalmenu kunt u de betaalwijze kiezen en controleert u nogmaals de gegevens. Uw bestelling is pas geldig als u ook een bevestiging van uw bank heeft gehad.
- Na afronding van de betaling ontvangt u een email met de bevestiging van de bestelling.  

LET OP ! onderhoudsproducten kunnen alleen in combinatie met schoenen besteld worden i.v.m. hoge verzendkosten.

Verzending is gratis in Nederland vanaf € 50, onder de € 50 rekenen wij een verzendbijdrage van €3,95. Tevens leveren wij in Belgie, Duitsland, waarvoor wij een verzendbijdrage van € 9,95 vragen. Voor overige landen in Europa € 14,95

Een afwijkend afleveradres kunt u tijdens de bestelprocedure aangeven naast uw persoonlijke gegevens. Wij versturen met PostNL en GLS, deze zullen het pakket bij u thuis aanbieden en anders afleveren bij het dichtstbijzijnd afhaalpunt. Indien u niet thuis bent zal de volgende dag het pakket opnieuw aangeboden worden.

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

  • U kunt uw bestelling altijd binnen 30 dagen retourneren (zichttermijn 30 dagen).  
  • De schoenen moeten zonder gebruikssporen retour worden gestuurd. Anders kunnen wij het (volledige) aankoopbedrag niet retourstorten.
  • U dient het product in de originele verpakking retour te sturen, inclusief de factuur met betaalgegevens en het retourformulier.
  • Het pakket levert u af bij de post, waar u het pakket naar het retouradres laat verzenden. 
    • De verzendkosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening. 
  • Bewaar het verzendbewijs goed, om aan te kunnen tonen dat u het pakket naar ons heeft teruggestuurd. Ook kunt u bij het retourzenden zelf het retourtraject van uw pakket volgen, dankzij de code die u krijgt bij het verzenden. 
  • Op het moment dat wij uw pakket hebben ontvangen, wordt dezelfde dag nog het retourbedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling mee heeft betaald. 


 

 

Verbeek schoenen - Bestellen en retourneren
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp